Nutritie si Culturism pentru un corp fenomenal !

BodyBuilding

BodyBulding sau Culturismul cum este cunoscut de noi, reprezinta sportul prin care se dezvolta musculatura corpului prin exercitii specifice cu greutati, sprijinite printr-o dieta bazata pe un consum mare de calorii si repaus adecvat. Ca si sport de performanta, profesionist sau amator, culturistii si culturistele isi etaleaza dezvoltarea corpului in fata arbitrilor care le acorda puncte in functie de anumite criterii bine stabilite cum ar fi: masă musculară, armonie, definire, separare, simetrie, proporţionalitate, etc.

A fi culturist inseamna a te bucura de o alimentatie sanatoasa si o viata echilibrata. MATRIX GYM nu sprijina si nu sustine sportivii care folosesc substante anabolizante.

Culturismul este benefic atat pentru psihic cat si pentru sanatate, imbunatateste functiile cardiaca si respiratorie, crestem flexibilitatea, forta musculara si rezistenta organismului, reducem riscul atacurilor cardiace, a diabetului sau a hipertensiunii. Culturismul-ul poate fi un mod de a ne mentine starea de sanatate, cat si un sport de performanta.

Daca te-am convins sa te apuci de culturism, personalul nostru calificat te va ajuta cu siguranta sa-ti implinesti visul, te asteptam in sala noastra MATRIX GYM situata pe Calea Crangasi, Nr. 6, Sect 6, Bucuresti.

De ce MATRIX GYM ?

MATRIX GYM a fost una din primele sali de fitness din Bucuresti, una dintre salile ce a jucat un rol important in modernizarea industriei de gen, la nivel local. Matrix GYM ofera pachete complete de servicii, intr-o sala dotata cu aparatura de ultima generatie PANATTA si LIFE FITNESS, extinsa pe o suprafata de peste 1600 de metrii patrati, viziteaza-ne si nu vei regreta!

Abonamente BodyBulding & Fitness
Abonamente Elevi/Studenti Zi/Pensionari
Abonament 5 sedinte/luna 50 Ron
Abonament 12 sedinte/luna 90 Ron
Abonament zilnic 105 Ron
Abonament 12 sedinte/luna 75 Ron
Abonament zilnic 85 Ron
Pana la ora 17:00 Pana la ora 17:00
Abonament 12 sedinte/luna 75 Ron
Abonament zilnic 90 Ron
Abonament 12 sedinte/luna 60 Ron
Abonament zilnic 75 Ron

Preturile includ TVA

Programul MATRIX GYM este urmatorul:

Luni – Vineri: 8:00 – 22:00 Bodybuilding / 8:00 – 23:30 Cardio
Sambata: 8:00 – 22:00 Bodybuilding & Cardio
Duminica: 8:00 – 18:00 Bodybuilding & Cardio

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Recomanda Matrix Gym