Aerobic

Aerobic

Slăbește în mod sănătos!

Aerobicul este una din metodele eficiente de combatere a stresului, de prelungire a vieții și de dobândire a unei sănătăți perfecte. Gimnastica aerobica reprezintă un complex de exerciții și mișcări care dezvoltă toate grupele musculare, având un efect benefic asupra organismului. Este accesibilă persoanelor de toate vârstele, indiferent de sex, de locație: acasă sau la sala, individual sau în grup.Are o mare importantă în educația spirituală și emoțională a copiilor și tinerilor, dezvoltând o spontaneitate și naturalețe a mișcărilor, necesare în viață de zi cu zi. Având tangență cu muzică și dansul, contribuie la dezvoltarea gustului artistic și lărgirea orizontului spiritual.

“Aerobic” înseamnă literal “cu oxigen”, spre deosebire de “anaerobic”, adică fără sau cu puțin oxigen. Pentru a înțelege ce funcții au sistemele aerobe și anaerobe în corpul uman, trebuie mai întîi să explicăm ce rol joacă ele în timpul exercițiilor.

Sistemul aerobic al corpului funcționează asemenea unei pompe de apă. Pentru a vedea apă la suprafață, trebuie să începeți să pompați de cîteva ori, aplicind o forță moderată, până ce ajungeți la rezultatul dorit. Exercițiile de aerobic joacă același rol în corp: ele pompează grăsimea din profunzimile corpului aducând-o la suprafață.

Activitățile de aerobic ar trebui realizate în ședințe de minim 20-30 de minute, de cel puțîn 3 ori pe săptămînă, pentru a vă menține o condiție bună a corpului, iar pentru scăderea greutății în exces – mai frecvent. Citește mai departe despre Beneficiile aerobicului.

YouTube video

Programul pentru sala de aerobic MATRIX GYM este urmatorul:

Luni – Vineri: 10:00 – 12:00 / 17:00 – 21:00
Sambata: 9:00 – 12:00
Duminica: 9:00 – 12:00

Personalul nostru calificat te așteaptă cu programe și exerciții performanțe, în așa fel încât vei obține rezultatele dorite. Te așteptăm în sala noastră MATRIX GYM situată pe Calea Crângași, Nr. 6, Sect. 6, București. Vezi locația pe Google Maps. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.