Sauna

Saună

Relaxează-te şi scapă de toxine

Sauna este o metodă foarte plăcută de a petrece timpul liber, mai ales în anotimpul rece al iernii. Însă mai mult de atât, această oferă o serie de avantaje celor care știu să se bucure și să profite așa cum trebuie de aceste momente.

În primul rând, datorită căldurii degajate, ritmul inimii tale se va accelera dilatând vasele de sânge. Toate aceste aspecte vor duce la o îmbunătățire vizibilă a circulației sangvine. Tot în aceste condiții are loc și accelerarea metabolismului, fiind astfel capabil să slăbești în timp ce te relaxezi. Totodată, în aceste condiții de temperaturi ridicate, corpul începe să elimine din toxine prin transpirație.

5 beneficii ale saunei:

Pielea ta va fi mai catifelată
Elimini grăsimile din corp, astfel slăbești
Elimini ușor toxinele din corp
Te scapă de stres
Saună întărește sistemul imunitar

Datorită căldurii, porii din piele se vor dilată, scăpând astfel de praful și alte impurități acumulate de-a lungul zilei.

O exfoliere, sau mai bine zis, o îndepărtare a celulelor moarte la 10 minute după saună îți va întineri tenul cu efecte vizibile.

Personalul nostru calificat te va ajuta să folosești cum trebuie și în siguranță sauna, în așa fel încât să obții rezultatele dorite.

Saună

Te așteptăm în sala noastră MATRIX GYM situată pe Calea Crângași, Nr. 6, Sect. 6, București. Vezi locația pe Google Maps. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.