Termeni si conditii

1. Aceptarea acestor termeni

Accesul dvs. şi utilizarea acestui website www.matrixgym.ro se supune acestor Termeni şi Condiţii. Nu veţi folosi acest website în scopuri ilegale sau interzise prin Termenii şi Condiţiile care urmează. Prin utilizarea website-ului acceptaţi termenii, condiţiile şi disclaimer-ele din această pagină. Dacă nu acceptaţi Termenii şi Condiţiile atunci trebuie să încetaţi utilizarea website-ului imediat.

2. Recomandări

Conţinutul acestui website nu poate fi considerat ca recomandare şi nu ar trebui luat în considerare pentru luarea de decizii.

3. Date cu caracter personal

Completarea datelor personale pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră că acestea să între în baza de date a Matrix Ggym și să prelucreze datele personale conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Matrix Ggym va păstra confidențialitatea acestor informații, cu excepția informațiilor solicitate de autoritățile legale competențe.

Trimiterea unei solicitări pe site-ul Matrix Ggym reprezintă acordul că Matrix Ggym să contacteze clienții utilizând datele personale în acest scop, pentru a comunica informațiile solicitate prin intermediul formularelor, pentru a primi materiale de prezentare și pentru realizarea de campanii de vânzări și de marketing, analize și alte activități similare.

4. Modificări ale website-ului, software-ului şi ale serviciilor

Matrix Ggym îşi rezervă dreptul de a:

– Modifica sau şterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fără a anunţa.
– Modifica, şterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoţie.
– Modifica sau întrerupe orice voucher promoţional de reducere sau cod de cupon de reducere în orice moment cu anunţ prealabil.

5. Linkuri către website-urile terţilor

Site-ul Matrix Ggym poate include linkuri către website-urile terţilor, care sunt controlate şi conduse de alţii. Orice link spre un alt website nu este o recomandare a acelui website, iar Dvs. luaţi la cunoştinţă acest fapt şi sunteţi conştienţi de faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru conţinutul sau pentru disponibilitatea acestor website-uri.

Orice eventual litigiu în legatură cu acest site este de competența instanțelor de drept comun din România.

Aici regăsești politica de confidențialitate.

Aici regăsești politica de cookie-uri.

Matrix Gym poate schimba oricând acești termeni și condiții fără a anunța în prealabil, te rugăm să accesezi această pagină de oricâte ori ai ocazia.