Despre noi

MATRIX GYM

De ce noi ?

Situată pe Calea Crângași, Nr. 6, Sect. 6, București, MATRIX GYM este o sala de sport dotată la standarde europene și amintește de sălile în care se pregătesc marii campioni. MATRIX GYM a fost una din primele săli de fitness din București, una dintre sălile ce a jucat un rol important în modernizarea industriei de gen, la nivel local. MATRIX GYM oferă pachete complete de servicii, într-o sala extinsă pe o suprafață de peste 1600 de metrii pătrați, dotată cu aparatură de ultima generație PANATTA și LIFE FITNESS, recunoscută pe plan intern și internațional.

Dotată cu aparatură de ultimă generație, modern amenajată, spațioasă, curată, aerisită, sală de aerobic, fitness & bodybuilding, saună, solar, instructori specializați, masaj profesionist, suplimente proteice, MATRIX GYM repezintă centrul ideal de înfrumusețare și condiție fizică pentru Dvs.

Deoarece confortul clienților noștri este un lucru important, va punem la dispoziție următoarele:

Bar sportiv
Dușuri
Vestiare fete/băieți
Durata ședinței – nelimitată
Ambianța relaxantă
Personal calificat
Consultanță

YouTube video

MATRIX GYM nu face selecția membrilor săi după vârstă și își propune să vină în ajutorul tuturor clienților prin asigurarea unor antrenamente de calitate sub o atentă îndrumare și supraveghere.

Alege un stil sănătos de viață, alege MATRIX GYM, alege sănătate pentru trup și suflet!

Niciodată nu este prea târziu să te apuci de sport!

Dacă te-am convins să faci mișcare trebuie să știi că personalul nostru calificat te va ajuta cu siguranță să-ți împlinești visul. Te așteptăm în sala noastră MATRIX GYM situată pe Calea Crângași, Nr. 6, Sect. 6, București. Vezi locația pe Google Maps. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.