Box

Sală de Box

Instructor calificat

Boxul sau Pugilismul este probabil cel mai vechi sport marțial, cu origini preistorice, în care doi concurenți, cu greutăți similare, lupta cu ajutorul pumnilor, într-o serie de reprize, numite runde. Victoria este obținută în urmă puctelor date pentru lovituri de către juriu sau atunci când adversarul este doborât la pământ și nu reușește să se ridice înainte că arbitru să termine de numărat până la 10 (engleză Knockout sau KO) sau când adversarul este prea rănit pentru a continuă (engleză Technical Knockout sau TKO).

Boxul este un sport de autoapărare și recreere, ce poate fi practicat cu succes indiferent de vârstă sau sex. Beneficiile acestui sport includ îmbunătățirea stării de sănătate și a echilibrului interior, ameliorând starea de bine, în general.

Boxul nu promovează violență, din contra este folosit că terapie pentru tinerii cu înclinații agresive. În comparație cu alte sporturi, boxul este sigur, riscul de producere al accidentărilor fiind diminuat prin folosirea echipamentului adecvat și inițierea traptata a începătorilor.

De acum MatrixGym vine în ajutorul pugilistilor cu o sala de box amenajată modern și la standarde, ideală pentru antrenamentele sportivilor de orice nivel.

Antrenamentele sunt asistate de instructor calificat în următorul interval orar: Luni – Vineri 16:00 – 20:00.

YouTube video

Abonamentul la sala de box este 100 Ron/luna. TVA inclus.

Te așteptăm în sala noastră MATRIX GYM situată pe Calea Crângași, Nr. 6, Sect. 6, București. Vezi locația pe Google Maps. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.