Solar

Solar

Bronz frumos și uniform

Dacă doriți un bronz frumos, uniform, de lungă durata și sănătos, paradoxal, dar îl puteţi obține la solar și nu prin expunerea directă la razele solare. Avantajul bronzului la solar este că îl puteţi obține rapid, iar menținerea lui are un preț lunar mic. La solar te bronzezi mai repede şi este efectul mai frumos.

Riscul de a face cancer de piele în urmă expunerii la razele ultraviolete este mai mic decât în cazul expunerii la soare. Medicii recomandă respectarea indicațiilor specialiștilor la fiecare ședință de solar.

Solarul Matrix Gym va oferă următoarele beneficii și avantaje:

Timpul de bronzare este mult mai rapid față de solarele obișnuite iar în câteva ședințe poți arată că după 2 săptămâni de stat la plajă.

Cu solarul ergoline bronzarea este uniformă pe toată suprafață corpului,

Culoarea obținută în urmă bronzului cu solarul ergoline este mai ciocolatie și mai aurie comparativ cu cea obținută după solarul obișnuit sau după plajă,

Persoanele care merg la solarul nostru au parte de relaxarea psihică, liniște și plăcere.

YouTube video

Aparate de bronzat Ergoline

Personalul nostru calificat te va ajută cu siguranță să-l folosești cum trebuie, în așa fel încât să obții rezultatele dorite.

avantgarde600

Dacă te-am convins de utilitatea și necesitatea folosirii unui solar, te așteptăm în Solarul Matrix Gym situat în Calea Crângași, Nr. 6, Sect 6, București. Vezi locația pe Google Maps. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.