BodyBuilding

BodyBuilding

Sală de forță

Bodybuildingul sau Culturismul cum este cunoscut de noi, reprezintă sportul prin care se dezvoltă musculatura corpului prin exerciții specifice cu greutăți, sprijinite printr-o dietă bazată pe un consum mare de calorii și repaus adecvat. Că și sport de performanță, profesionist sau amator, culturistii și culturistele își etalează dezvoltarea corpului în fața arbitrilor care le acordă puncte în funcție de anumite criterii bine stabilite cum ar fi: masă musculară, armonie, definire, separare, simetrie, proporţionalitate, etc.

A fi culturist înseamnă a te bucura de o alimentație sănătoasă și o viață echilibrată.

MATRIX GYM nu sprijină și nu susține sportivii care folosesc substanțe anabolizante.

Culturismul este benefic atât pentru psihic cât și pentru sănătate, îmbunătățește funcțiile cardiacă și respiratorie, creștem flexibilitatea, forță musculară și rezistență organismului, reducem riscul atacurilor cardiace, a diabetului sau a hipertensiunii.

Culturismul este sportul prin care se dezvoltă musculatura corpului prin exerciţii specifice cu greutăţi, sprijinite printr-o dietă bazată pe un consum mare de calorii şi repaus adecvat.

Culturismul-ul poate fi un mod de a ne menține starea de sănătate, cât și un sport de performanță.

YouTube video

De ce MATRIX GYM ?

MATRIX GYM a fost una din primele săli de fitness din București, una dintre sălile ce a jucat un rol important în modernizarea industriei de gen, la nivel local. MATRIX GYM oferă pachete complete de servicii, într-o sala dotată cu aparatură de ultima generație TECHNOGYM, PANATTA și LIFE FITNESS, extinsă pe o suprafață de peste 1600 de metrii pătrați.

Programul MATRIX GYM este urmatorul:

Duminică: 8:00 – 18:00 Bodybuilding & Cardio
Sâmbătă: 8:00 – 22:00 Bodybuilding & Cardio
Luni – Vineri: 8:00 – 22:00 Bodybuilding / 8:00 – 23:30 Cardio

Să nu uiți, niciodată nu este târziu să te apuci de culturism!

Dacă te-am convins să te apuci de culturism trebuie să știi că personalul nostru calificat te va ajuta cu siguranță să-ți împlinești visul. Te așteptăm în sala noastră MATRIX GYM situată pe Calea Crângași, Nr. 6, Sect. 6, București. Vezi locația pe Google Maps. Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați.